Täytyy myöntää että jotain asioita on ikävä kun on elää ilman lihaa. Ihana rasvainen majoneesilla kyllästetty hampurilainen, rapea pekoni, tuliset wingsit ja makkaraperunat joita me täällä lapissa kutsumme makkaraherkuksi, joitakin juttuja ei vain korvata parsakaaliwokilla.. Kasvihamppari oikein tehtynä voi olla todella taivaallinen kokemus ja saa kyllä tyydytettyä hamppari himon ainakin viimeistään quornpihviin tehtynä, tulisissa wingseissä kana on oikeastaan vain sivuroolissa ja pääosassa on kastike joten olen huomannut että pelkkä wingskastikkeessa mozzarellatikkujen dippailu on kruunannut krapulapäivän ja kasvissyöjän pekoniakin on mutta on ihan suoraan sanottava että ei oikeaa pekonia korvaa mikään. Toinen pekonin ohella menetetyksi luulemani herkku oli makkaraherkku jota olemme yrittäneet toteuttaa erimerkkisten soijanakkien kera siinä kuitenkaan täydellisesti onnistumatta. Nyt kuitenkin ilokseni huomasin kaupassa soijachorizon jonka hetimiten nappasin mukaan ranskispussin ja kurkkusalaatin kera. Toiveet oli korkealla eikä soijachorizo onneksi pettänyt minua, nyt rakas herkku on jälleen ilostuttamassa sikailuhetkiäni! <3
Makkaraherkku (yhdelle)
½ pss soijachorizoa (pakaste)
n. 200g ranskalaisia
kurkkusalaattia
sinappia
ketsuppia
Laita uuni päälle ja laita ranskalaiset paistumaan paketin ohjeen mukaan. Paista soijachorizoa pannulla niin kauan aikaa että se pehmenee sen verran että sen pystyy leikkaamaan paloihin. Leikkaa chorizo mieleisiksi paloiksi ja paista vielä pannulla 5-10 minuuttia. Ota valmiit ranskalaiset uunista ja laita chorizon kanssa lautaselle läjäksi. Lisää mausteita maun mukaan. Mässäile! :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti