torstai 23. huhtikuuta 2015

Tää on parasta! Parsakaali uusi silmin!

Mainitsin jossakin kohtaa että jumiuduttiin syömään samoja sapuskoja ja niistä yksi oli wokattu parsakaali. Se on edelleen minun lempiruoka joten ajattelin että pitäähän se tietysti tänne jakaa! Nyt on aika irrottautua kahleista ja unohtaa kuivat ja nuivat ajatukset parsakaalista nimittäin tää on hyvä! Jos ei ihan uskallus riitä pelkän parsakaalen syöntiin, uskoisin että kanan lisukkeenä tää toimii varmasti hyvin!

Wokattu parsakaali

Marinadi:
yksi chili pilkottuna ilman siemeniä
1-2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl soijakastiketta
valkosipulin kynsiä pilkottuna oman maun mukaan

2 tuoretta parsakaalta

kookosrasvaa ja kylmäpuristettua oliiviöljyä paistamiseen

Sekoita marinadin ainekset yhteen. Pilko parsakaali kukintoihin. Sekoita parsakaalin kukinnot ja marinadi yhteen.Wokkaa, välillä sekoitellen niin kauan että parsakaali on pehmeää. Tarjoa pelkästään tai lisukkeena.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti