Luksuspizza
tortillalättyjä tai rieskaa
ketsuppia tai jotain muuta tomaattikastiketta
vuohenjuustoa
tummia tai vaaleita oliiveja
tuoretta basilikaa
tuoreita versoja*
tummaa balsamicokastiketta
Lämmitä uuni 200-250 asteeseen. Aseta tortillalätyt pellille ja levitä niiden päälle oman maun mukaan ketsuppia. Leikkaa oliivit puoleksi ja siivuta vuohejuusto ja asettele 5-6 siivua kunkin lätyn päälle sekä lopuksi puolitetut oliivit.
Paista uunissa 5-10 minuuttia kunnes lätyt on hiukan saaneet väriä ja rapeutuneet ja vuohenjuusto on pehmentynyt.
Ota lätyt uunista ja asettele niiden päällle reilusti versoja ja basilikan lehtiä. Viimeistele balsamicokastikkeella ja tarjoile heti!
*tuoreita versoja saa ainakin isommista marketeista. Tähän käytin kotimaisen Mimi's tuotemerkin alla olevaa versosekoitusta jonka löysin Citymarketista.
Vaihtoehtoinen täyte:
ketsuppia
tummia oliiveja
mozzarellajuustoa
kirsikkatomaattia
tuoretta basilikaa
Puolita oliivit ja kirsikkatomaatit ja siivuta mozzarella. Levitä ketsuppi lätyille ja asettele päälle mozzarella siivut ja puolitetut kirsikkatomaatit sekä oliivit. Paista uunissa edellisen ohjeen mukaan.
Asettele tuoreet basilikalehdet valmiiden pizzojen päälle ja nauti!
VINKKI SUPERKIIREISELLE! Oliivit ja mozzarellajuuston voi ostaa myös valmiiksi siivutettuna niin homma nopeutuu vielä enemmän!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti