lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pieni herkku joka on hyväksi

Taas sama ongelma. Puolukoita pakkanen täynnä. Mitähän niillä kun ei mehuakaan osaa tehdä.. Vispipuuro on vaikea, ei mun ranteet anna myöten vispata niin rankasti kuin vispipuuro nimensä mukaan vaatisi! Aloin sitten miettimään että saiskohan niistä jonku muun puuron aikaiseksi ja törmäsinkin sitten marttojen sivulla ruispuolukkapuuroon! Tästä tuli todella hyvän makuinen puuro ja vaikka tässä sokeria onkin, ei sitä onneksi ole paljoa ja jos siltä tuntuu, niin määrää voi vähentää. Ja ohje on niin simppeli että huonompikin kokki osaa!

Ruispuolukkapuuro 

(pienet lautaselliset neljälle)

3/4 l vettä
3 dl puolukoita
4 dl täysjyväruishiutaleita
3/4 dl sokeria
½ tl suolaa

Keitä vesi kiehuvaksi ja lisää ainekset siihen. Anna kiehua matalalla lämmöllä n. 20 minuuttia välillä sekoitellen. HOX! Puuro tarttuu herkästi pohjaan joten sekoita reilusti pohjia myöten.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti